Onze werkwijze

Zonder een gedegen voorbereiding, geen goed resultaat. Van der Laarse Consultancy zal daarom altijd van start gaan met een verhelderend intake gesprek om zo de gewenste sales/marketing activiteiten te kunnen uitvoeren. Aan de hand van een stappenplan zullen wij jouw bedrijf eerst leren kennen en alle benodigde informatie verzamelen.

Elke nieuwe klant krijgt de eerste 2 uur gratis. Vaak kunnen we dit inzetten om onze werkwijze uit te leggen en de benodigde achtergrond informatie te verkrijgen. Hebben we meer tijd nodig om je producten, diensten of bedrijf te leren kennen, dan maken we daar extra tijd voor vrij.

Tarieven
Van der Laarse Consultancy werkt in de meeste situaties middels een vast uurtarief voor geleverd werk. In sommige gevallen is het nodig een aanvullende vergoeding in rekening te brengen.

Denk aan telefoonkosten, het inwinnen van adressen of een abonnement op een e-mailmarketing pakket. Wil je langdurig gebruik maken van onze diensten, dan hanteren we daarvoor speciale tarieven. Uiteraard zullen we eerst telefonisch al je wensen doornemen.

Interesse? Neem voor een prijsopgave contact met ons op.

Resultaatgericht
Het is heel simpel, als ondernemer wil je ‘return on investment’. Voor elke euro die je investeert wil je een maximaal rendement behalen. Bij Van der Laarse Consultancy werken we altijd conform heldere richtlijnen en doelstellingen. Je weet van te voren wat je aan resultaten kunt verwachten en dat is wel zo prettig!