De diensten van Van der Laarse Consultancy

Cold calling / telefonische acquisitie

Van der Laarse Consultancy weet als geen ander dat telefonische acquisitie jouw sales proces aanzienlijk versterkt. Telefonische verkoop kan voor veel diensten en producten worden ingezet, wij zijn gespecialiseerd in ‘Business to Business’ benadering. Voordat we aan de slag gaan stellen we eerst een heldere richtlijn op voor de te behalen resultaten.

Het aanleveren van contacten kan plaatsvinden door jou als opdrachtgever, daarnaast beschikt Van der Laarse Consultancy over diverse bronnen om kwalitatieve doelgroepenselecties te maken. Wij werken nooit aan de hand van een strikt belscript, maar stellen tijdens het intake gesprek samen met jou een aantal handvatten op. Uiteraard respecteren we daarbij altijd het bel-me-niet Register (van toepassing op natuurlijke personen).

Wat doen wij anders?

 • Wij bellen altijd met een glimlach;
 • Luisteren is essentieel;
 • Geen strikt belscript, wel een richtlijn;
 • Altijd een doelstelling;
 • Tussentijdse terugkoppeling.

Wij bellen incidentele projecten na maar hebben ook veel ervaring met langdurige acquisitie. Neem contact op om de mogelijkheden door te nemen.

E-mailmarketing

Het inzetten van e-mailmarketing heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Toch wordt deze vorm van klantbenadering nog wel eens onderschat. E-mailmarketing is een klantenbinder, levert meer website traffic op en is een gedegen manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij je (potentiële) klanten.

Wij maken gebruik van e-mailmarketing software MailChimp, een van de meest gebruikte pakketten wereldwijd. Je hebt altijd alles inzichtelijk op een centrale plek, inclusief module om geïnteresseerden automatisch in te schrijven via je website. Wil je dat we je op weg helpen met een nieuwsbriefsjabloon (opgemaakt door een designer), periodiek je nieuwsbrief door ons laten opmaken en versturen of je mailinglijst continu laten groeien? Het kan allemaal bij Van der Laarse Consultancy.

Onze voordelen:

 • Tot 12.000 nieuwsbrieven (p/m) , 2.000 e-mailadressen geen kosten e-mailmarketing pakket;
 • Inschrijfmodule meegeleverd en te integreren in jouw website;
 • Inclusief opmaak professioneel sjabloon (door designer);
 • Jouw nieuwsbrief gaat altijd op tijd de deur uit;
 • Periodiek verstuurt; wekelijks, per maand, per kwartaal;
 • Desgewenst passen we A/B testing toe, voor het beste resultaat;
 • Meetbaar; inclusief statistieken en clickratio’s.

Bel of mail ons voor vrijblijvend meer informatie. Ook deze dienst is inclusief 2 uur gratis consult.

Sales support

Juist voor bedrijven die wel willen groeien, maar personeelsuitbreiding geen optie is, kan Van der Laarse Consultancy de oplossing bieden. We kunnen je ondersteunen bij het genereren van leads, het maken van offertes, het voeren van verkoopgesprekken en allerlei andere werkzaamheden die bij verkoop een rol spelen.

Vaak levert een aantal uur per week al een aanzienlijk resultaat op. We zijn gefocust op technische en ICT diensten/producten die geschikt zijn voor het midden- en kleinbedrijf.

Om succesvol te kunnen verkopen, is gedrevenheid een must. Maar we staan ook voor een prettige en vriendelijke manier van verkopen. Van der Laarse Consultancy hanteert een werkwijze die gegarandeerd jouw sales verhoogt. We beloven je geen ‘gouden bergen’, maar wel een reële omzetgroei en uitbreiding van jouw klantenbestand.

Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden door te spreken.